ANA SAYFA > SPOR > Teniste şampiyonlar belli oldu

Teniste şampiyonlar belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Teniste şampiyonlar belli oldu

Karşıyaka Belediye Başkanlığı 2. Tenis Turnuvası’nda bir hafta süren heyecan sona erdi ve şampiyonlar belli oldu.

Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Tenis Kortlarında MİGROS’un ana sponsorluğunda, KÖFTECİ RAMİZ, DAMLA SU, Karşıyaka Belediyesi, www.karsiyakahaber.com katkılarıyla yapılan ve büyük ilgi gören turnuvada bugün final maçları oynandı.

Günün ilk finalinde Erkekler +20 yaş mücadelesinde Deniz Alagöz, geçen yıl da final oynayan Bahadır Yörük’ü 2-0 (6/1, 6/0) yenerek şampiyon oldu. Şampiyon ve ikincinin şiltlerini ve Migros hediyesini Turnuva koordinatörü Ümit Hünakıncı verdi.  
Mixler finalinde Ertuğrul Göktunalı/Zekiye Aydoğdu- Özgür Kip-Çiğdem Sözen karşılaştı. Özgür -Çiğdem çifti rakibini 2-1 (6/2, 1/6, 6/2) yenerek şampiyonluğa ulaştı.  Şampiyon ve ikincilere ödüllerini Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy takdim etti.
Erkekler +30 yarı finallerinde Aşkın Tatlıcan’ı 2-0 (6/2, 6/1) yenen Barış Mert ile Egemen Öztürk’ü 2-0 (6/3, 6/3) yenen Behnam Morouziponah finale çıktı. Finalde Barış Mert, Behnam  Morouziponah’ı 2-0 (6-1, 6/0) yenerek geçen yıl olduğu gibi yine adını şampiyon olarak yazdırdı.
Kadınlar finalini Begüm Bozkurt ile Özgül Işık Okanoğlu oynadı. Begüm Öztürk Özgül Işık Okanoğlu’nu 2-0 (6/0, 6/2) yenerek şampiyonluğu kazandı.
Günün son final maçı Erkekler +40’da Turgay Alkan ile Yılmaz Satu arasında oynandı.  Yılmaz Satu ilk seti 6/3 aldı. 2. Seti 6/2 kaybettikten sonra son sette 6/3’lük üstünlükle oyunu 2-1 kazandı ve geçen yıldan sonra bu yıl da şampiyonluk elde etti. Şampiyon Satu ve 2. Alkan’a ödüllerini Yiğit Erboy verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aracıyla Bostanlı deresine uçtu...
Sonraki Haber Sabahattin Ali’yi andılar…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?