ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar, Kaymakam Yücel'i şarkı ve türkülerle uğurladı...

Başkan Akpınar, Kaymakam Yücel'i şarkı ve türkülerle uğurladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar, Kaymakam Yücel'i şarkı ve türkülerle uğurladı...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Kuşadası Kaymakamlığına atanan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel onuruna bir veda yemeği verdi.

Karşıyaka Belediyesi Kent Restoranda düzenlenen veda yemeğinde Başkan Akpınar “Sen Gittin Gideli” türküsünü söyledi. Daha sonra muhtarlar tarafından seslendirilen şarkı ve türkülere eşlik ederek veda yemeğine renk kattı. Veda programında Başkan Akpınar tarafından Kaymakam Yücel ile eşine hediyeler verildi.
Veda yemeğine Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve eşi Nuray Yücel, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve eşi Uz. Dr. Zehra Akpınar, Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemalettin Bozdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, İzmir Tersane Komutanı Kd. Albay Korkut Şen, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, İlçe Müftüsü İsa Gürler, Karşıyaka Askerlik Şube Başkanı Albay Levent Karamalak, Medikal Park İzmir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Genel Müdür Veysi Kubba, kurum müdürleri, belediye başkan yardımcıları ve mahalle muhtarları katıldı.
Veda programında konuşan Belediye Başkanı Akpınar, Kaymakam sadettin Yücel’in tam bir devlet adamı olduğunu, kendileri ile çalışmaktan büyük onur duyduklarını belirterek,Sayın Kaymakamımız hangi siyasi görüşten olursa olsun herkes ile herkesim ile iyi ilişkiler kurarak halkın mutluluğu için çalıştı. Olayları siyasallaştırmadan millet ve devlet yararına hizmet etti. Kurumlar arası iyi ve yapıcı diyaloglar kurarak sorunların çözümünü sağladı” dedi.
Kaymakam Yücel ise yaptığı konuşmada,  Karşıyaka’da yapılan çalışmaların ülke genelinde kullanıldığını, Karşıyaka’nın örnek alındığını belirterek şunları söyledi. “İyi bir takım ruhu ile çalışmamızın neticelerini çok şükür ki aldık. Karşıyaka’da yaptığımız kimi çalışmalar ülke çapında kullanılabilir oldu. Karşıyaka’mızda yapılan bir çalışma için Tarım Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında protokol yapıldı, Milli Eğitim Bakanımıza Karşıyaka’da yapılan uygulamalar anlatıldı. Karşıyaka’da kurulan Belediye, Milli Eğitim, Tarım, Sağlık Müdürlüğü ve kantinciler odası temsilcisinin bulunduğu hijyen denetim komisyonunun çalışmaları bütün Türkiye’de kullanılır oldu. Bu komisyonla sadece okullarımızın içi ve dışı kontrol altına alındı. Buraya kimin gelip gittiğinin önemi yoktur. Önemli olan bizim birlik ve beraberliğimizdir. Ülkemiz, milletimiz ve devletimizin birlik ve düzenine katkımızdır. Bu sürdürülebilir bir durumdur. Biz bunu inşallah sürdürdüğünüzü göreceğiz. Karşıyaka’mıza verdiğiniz hizmetlerden, birlik ve beraberlikteki katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.”

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSTK, Kaymakam Yücel’i uğurladı…
Sonraki Haber Mustafa Değirmenci 1,5 ay yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?