ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı yıldızlar avucundan kaçırdı...

Karşıyakalı yıldızlar avucundan kaçırdı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı yıldızlar avucundan kaçırdı...

Karşıyaka Yıldız kız voelybol takımı Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde Beylikdüzü Voleybol İhtisas karşısında 2-0 geriden gelip 2-2 yaptığı maçta 4 kez maç sayısını kullanamadı ve yenildi...

Beylikdüzü Voleybol İhtisas ile karşısında ilk seti 25-22, ikinci seti 25-15 kaybeden Karşıyakalı yıldızlar, üçüncü seti 10-16’dan geri dönüş yaparak 25-19, dördüncü seti üstün bir oyunla 25-17 kazandık.
Maçın kazanacağını belirleyecek olan tiebreak setinde inanılmaz bireysel hatalar yapan Karşıyaka 4 kez maç sayısı kullanmasına karşın bu şansını değerlendiremedi ve seti 18-16, maçı 3-2 kaybetti.
Karşıyaka  yarın 23-24.lük maçında Mersin Voleybol İhtisas-Kıbrısgücü maçının mağlubu ile 10:00’da karşılaşarak finalleri tamamlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZKA, Eurada ödüllerinde finalist...
Sonraki Haber Karşıyaka yine puan cezası ile karşı karşıya

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?