ANA SAYFA > EKONOMİ > Koltuk değneği ile iftar yemeklerini doldurdu

Koltuk değneği ile iftar yemeklerini doldurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koltuk değneği ile iftar yemeklerini doldurdu

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi ve Karşıyakalı hayırseverlerin destekleri ile kurulan iftar sofraları güzel davranışlarla sürüyor.

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi tarafından Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde organize ettiği 30 gün boyunca iftar organizasyonuna destek veren hayırseverlerden Galata Çaycısı sahibi ve Milletvekili adayı Avukat Ender Doğan koltuk değneği ile tabaklara yemekleri doldurdu halk ile birlikte iftar açtı. İftar yemeğine 500’e yakın Karşıyakalı katıldı.

Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz iftar sofrasına her geçen gün ilginin arttığından memnuniyeti dile getirerek, Karşıyakalı hayırseverlere teşekkür etti.

Avukat Ender Doğan ise başta Kızılay Karşıyaka şube başkanı Kamil Karadeniz olmak üzere bu sofranın oluşmasına katkı koyan herkese teşekkür ederek, “Birlikte iftar yapmanın keyfini yaşadık” dedi.

Birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşayan Karşıyakalılara gençlerin ve çocukların da ilgi göstermesi dikkat çekiyor.

Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde organize edilen iftar sofrasına yolda kalan, evine gidemeyen, evinde iftar yapamayan, iftarı birlikte yapmanın mutluluğunu yaşamak isteyenler katılıyor.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı küçük kızlar tecrübesizlik kurbanı
Sonraki Haber Başkan Büyükkarcı ve Genel Menajer Çınar Cenevre'ye gidiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?