ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yıldız kızlarda Türkiye Şampiyonası Finallerine kaldı...

Karşıyaka yıldız kızlarda Türkiye Şampiyonası Finallerine kaldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yıldız kızlarda Türkiye Şampiyonası Finallerine kaldı...

Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası Play-Off turunda Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-0 yenen Karşıyaka grup birincisi olarak, Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkını kazandı.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Karşıyaka, büyükl bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada ilk seti 25-20 kazanarak 1-0 öne geçti.
İkinci set büyük bir çekişmeye sahne oldu. 2-0 öne geçen Karşıyaka, 6-0’lık seriyle 6-2 geriye düştü. Daha sonra toparlanan Karşıyaka rakibini sürekli olarak 2-5 sayı geriden takip etti. 23-20 gerideyken, durumu 23-23’e getirdi ve bundan sonraki bireysel hatalarla son anda Karşıyaka seti 29-27 alarak durumu 2-0’a getirdi.
Üçüncü sette de Karşıyaka istikrasız tablo çizdi. Öne geçmesine karşın 5-0’lık setlerle rakibine ümit verdi. 20-13 öne geçtiği an, hatalar yapmaya başladı ve durum bir anda 23-19 oldu ancak Ayvalıkgücü’nün servisini karşılayan Karşıyaka son 2 seti de alarak maçtan 25-19 önde ayrılıp, maçı 3-0 aldı. Bu sonuçla da Karşıyaka İzmir Grubunu lider olarak tamamlayıp, 14-21 Haziran’da Konya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası Finalleri’ne adını yazdırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engelli Dinlenme Merkezi’ne ilgi büyük
Sonraki Haber Panik yok!.. Millet olarak, mücadeleye devam!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?