ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Geleceğin mucitleri projelerini sergiledi

Geleceğin mucitleri projelerini sergiledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Geleceğin mucitleri projelerini sergiledi

Karşıyaka Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK Bilim Fuarında sergiledikleri 43 proje gelecek için umut verdi.

Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğretmelerinin rehberliğinde hazırladığı 20 proje okulun bahçesinde sergilendi.  
Fizik, matematik, kimya, tarih edebiyat ve İngilizce branşlarında hazırlanan projeler sergisini, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehtap Gemici, Okul Müdürü Ata Türkeli, okul aile birliği başkan ve üyeleri, veliler ve öğrenciler gezdi.
Görme engelli kişiler için hazırlanan akıllı gözlük serginin ilgi çeken projelerinden oldu. Görme engelliler bu gözlüğü kullanarak önlerine çıkan engellerin elektrik dalgalarıyla algılanarak kulaklık ile sesli uyarı vermesi ile yollarını yada yönlerini bulmaya yardımcı oluyor.
Öğrencilerin projelerini tek tek inceleyen ve öğrencilerden projeleri ile ilgili bilgi alan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımızın çalışmalarını takdir ile izlediğini belirterek şunları söyledi “Bu çocuklar ülkemiz ve milletimizin umudu. Çalışmalarını sürdürebilmeleri için her türlü destek verilmeli.”

Haber, fotoğraf: Yılmaz DURMAZ / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Karayılanoğlu muradına erdi
Sonraki Haber Bu çocuklar harika…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?