ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka kovdu, şampiyonluk yaşadı, MVP oldu...

Pınar Karşıyaka kovdu, şampiyonluk yaşadı, MVP oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka kovdu, şampiyonluk yaşadı, MVP oldu...

Pınar Karşıyaka'nın sezon başında sözleşmesi devam etmesine rağmen gönderdiği guard Mike Green, Yunanistan'ın AEK takımını FIBA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğu yaşarken, MVP seçildi.

Yeşil-kırmızılıların geçen sezon başkan Turgay Büyükkarcı'nın Pınar Karşıyaka basketbol şube başkanlığı döneminde Best Balıkesir'den transfer ettiği Green, ligde 19 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Şampiyonlar Ligi'nde ise 12.5 sayı, 3.5 ribaund, 4.8 asist ortalamaları tutturdu. Sezon sonu Play-Off'a kalamayan  Pınar Karşıyaka'da kontratında indirim yapmayı kabul etmesine karşın kadroda tutmadı ve yerine aynı paraya Waters transfer edildi.

Green'in Pınar Karşıyaka’dan ayrılınca bedelsiz olarak Yunan takımı AEK’ya transfer oldu. Başarılı bir sezon geçiren oyuncu AEK’la ev sahipliği yaptığı FIBA Şampiyonlar Ligi Final Four organizasyonundaki ilk maçta çeyrek finalde Pınar Karşıyaka'yı eleyen UCAM Murcia'yı 77-75'le geçti. Green, finalde yine Karşıyaka'nın grubundan çıkan Monaco'yu 100-94 yenip şampiyon olan Yunan ekibini, 19 sayı, 5 ribaund, 3 asistle kupaya taşıdı. Finalin en skorer oyuncusu olan Green, organizasyonda MVP ödülünü de kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Lisesi 1.oldu...
Sonraki Haber Hayvanseverler Can Dostları Şenliği'nde buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?