ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KARSAN'ın Bahar Konseri 4 Mayıs'ta

KARSAN'ın Bahar Konseri 4 Mayıs'ta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARSAN'ın Bahar Konseri 4 Mayıs'ta

KARSAN (Karşıyaka Sanat Derneği) Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosunun şef udi bestekar Mustafa Seven yönetimindeki "Bahar Konseri" hazırlıkları tamamlandı.

4 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Bostanlı'daki Karşıyaka Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılacak olan KARSAN Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu'nun Bahar Konserine tüm İzmirlileri davet eden Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen, "uzun süren hazırlıklarımızın sonuna geldik. Yılbaşında korumuz Deniz Baykal'da başarılı bir konser vermişti. Bu kez daha büyük bir salonda, daha fazla izleyici kitlesi ile buluşmak istedik. Şefimiz udi bestakar Mustafa Seven hocamız yönetiminde yıl boyunca yapılan hazırlıkların sonucunda İzmirlilere müzik ziyafeti sunmak istiyoruz. Tüm müzikseverleri bekliyoruz" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 10 Yaşında 3.kişisel sergisini açtı
Sonraki Haber Uyuşturucu operasyonlarında 19 tutuklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?