ANA SAYFA > SPOR > Mesut Sancak: Sezon sonunda yönetimle oturup önümüze bakacağız

Mesut Sancak: Sezon sonunda yönetimle oturup önümüze bakacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Sancak: Sezon sonunda yönetimle oturup önümüze bakacağız

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma barajının 10 puan gerisinde yer alan Karşıyaka'ya işadamı Mesut Sancak'tan müjdeli haber geldi.

 Yeşil-kırmızılı takımın eski yabancı futbolcuları Shukurov, Kovalchuk ve Juninho'ya alacakları 2.5 milyon TL'yi ödeyerek kulübün FIFA'da kesinleşen toplam 18 puan silme cezası almasını önleyen Mesut Sancak, bir haber sitesine verdiği röportajda Karşıyaka'ya olan ilgisinin sürdüğünü açıkladı. Şirketleşme kararı alan yönetimle görüşmeleri sürdürdüğünü dile getiren Sancak, "Karşıyaka defterini kapatmış değiliz. Kulübün durumunu takip ediyoruz. İlk etapta acil ihtiyaçları giderdik, uygun ortamın oluşmasını bekliyoruz" dedi.

"Karşıyaka ile gönül bağımız var" diyen Sancak, "Eski yönetimle sorunlar yaşadık ancak bu bizi Karşıyaka'dan soğutmaz. Yaptığımız yardımla takımın amatöre düşmesini engelledik. Borç 70-80 milyon TL'ye çıkacaktı ve kulübün yaşama şansı olmayacaktı. Futbol batarsa, basketbolun da yaşama şansı kalmaz. Çünkü aynı gemideler. Futboldan alacaklılar basketbolun kapısını çalacaktı. Diğer branşlar da yok olup gidecekti. Yaptığımız yardımla bu krizi engelledik. Sezon sonunda Karşıyaka'nın menfaatleri için yönetimle oturup önümüze bakacağız. İlgimiz devam ediyor. Çünkü birilerinin böyle tarihe sahip köklü kulüplerle ilgilenmesi gerekiyor" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan Avrupa'ya veda
Sonraki Haber CHP İzmir'den iki önemli karar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?