ANA SAYFA > SPOR > Murat Özel'e TMOK Fair Play Hizmet Ödülü...

Murat Özel'e TMOK Fair Play Hizmet Ödülü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Murat Özel'e TMOK Fair Play Hizmet Ödülü...

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı ve Karşıyaka Belediyespor Kulübü Başkanı Murat Özel'e "Fair Play Hizmet Madalyası" verdi.

Türk Sporuna, Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürlüğü'nde Şube Müdürü, Manisa ve Isparta İl Müdürü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri, Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübü Başkanı olarak çeşitli spor branşlarında ve pek çok federasyonlarda yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veren Murat Özel'e, "TMOK Fair Play Hizmet Ödülü" Madalyasını, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Yönetim Kurulu üyesi Avni Erboy taktı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi'nden büyük hamle...
Sonraki Haber CHP İzmir'den Atatürk'e hakarete suç duyurusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?