ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar'a İGC Balosu'nda sürpriz...

Başkan Akpınar'a İGC Balosu'nda sürpriz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar'a İGC Balosu'nda sürpriz...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, katıldığı İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yılbaşı Balosu'nda da ilgi odağı oldu.

Kuşadası Fantasia Otelde düzenlenen İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yılbaşı Balosuna katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a burada gazeteciler özel ilgi gösterdi.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu ile birlikte yılbaşı pastasını kesen başkan Akpınar'a bir de sürpriz yapıldı ve beş dakikada çizilen karikatürü hediye edildi.
Başka Hüseyin Mutlu Akpınar, "İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Geleneksel Yılbaşı Balosu’na katılmakla mutlu oldum. Halkın doğru haber alma hakkı için ömrünü adayan ve kalemini hiçbir koşulda satmayan tüm Gazeteci dostlarımın yeni yılını şimdiden kutluyorum" dedi.

Fotoğraf: www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İki Yakanın dostluğu paneli Çarşamba günü...
Sonraki Haber Şehit ailelerini yalnız bırakmıyorlar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?