ANA SAYFA > GÜNDEM > Sürekli, Dünya Karşıyakalılar Günü'nü TBMM'den kutladı

Sürekli, Dünya Karşıyakalılar Günü'nü TBMM'den kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sürekli, Dünya Karşıyakalılar Günü'nü TBMM'den kutladı

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Türkiye Büyük Millet Meclisi bütçe görüşmelerinde Dünya Karşıyakalılar Günü'nü kutladı

Konuşmasında kendisinin de bir Karşıyakalı olduğundan bahseden Sürekli, Karşıyakalıların, Dünya Karşıyakalılar Günü’nü şu sözlerle kutladı: “Biz 19 Aralık’ı Dünya Karşıyakalılar Günü ilan ettik ve yarın Aralık’ın 19’u. Tüm hemşerilerimin Dünya Karşıyakalılar Günü’nü kutluyorum. Karşıyaka’ya buradan selam olsun. Bütçe görüşmeleri dolayısıyla aranızda bulunamayacağım ama gününüzü kutluyorum”.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün Cumhuriyet tarihinde de önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Sürekli, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Karşıyaka Spor Kulübü gerçekten çok önemli bir spor kulübüdür. Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kulübümüzü iki kere ziyaret etmiştir. Son ziyaretinde 1926 yılından sonra kulübümüze, Ay-Yıldızlı armayı taşıması için yetki vermiştir. Karşıyaka Spor bu yetkiyi alan ilk ve nadir kulüplerden birisidir. Bunu buradan net olarak ifade ediyorum; Hemşerilerim merak etmeyin, Karşıyaka Spor Kulübü düşmeyecek, bir olacağız, beraber olacağız ve mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Şirketleşme çalışmalarında elimizden geleni yapıyoruz ve herkesi Karşıyaka Spor kulübüne destek olmaya çağırıyorum. Bu kulübü ayakta tutalım diyorum ve hemşerilerime selam gönderiyorum” .

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yaşlı kadın tramvay altında kaldı
Sonraki Haber Son hamle!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?