ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka sonunda ''oh'' dedi...

Pınar Karşıyaka sonunda ''oh'' dedi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka sonunda ''oh'' dedi...

Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde ekonomik sıkıntılar yaşayan iki ekibinin mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Pınar Karşıyaka oldu: 79-78

Maça hızlı başlayan ev sahibi Pınar Karşıyaka savunma yaparak skorda üstünlüğü ele geçirdi ve Jones ve Wood ile skor üreterek ilk çeyreği 23-14 önde geçti.
Pınar Karşıyaka 2. Çeyreğin başında rakibine top kayıpları yaşattı ve fark 14 sayıya çıkardı. Sarunas ve Heslip’in sayılarıyla farkı 7 sayıya kadar indiren konuk takım dengesiz atışlarından sayı üretemeyince Pınar Karşıyaka bu durumdan yararlanıp 11 sayılık farkı yakaladıysa da Heslip ile sayı üreten Trabzonspor farkı kapattı ve devre 44-38 Pınar Karşıyaka lehine kapandı.
İkinci yarıya daha derli toplu başlayan Trabzonspor Heslip ve Caleb ile sayı bulup farkı 3 sayıya kadar indirse de, pota altında etkili olan Kaf Kaf, 52-43 ile farkı 9 sayıya çıkardı.
Waters,Vasiliauskas’a sportmenlik dışı faul yapmasıyla bu oyuncunun kullandığı serbest atışlar sonrasında skora denge geldi:54-54. Periyot Waters’ın faulden bulduğu sayıyla 58-55 konuk Trabzonspor lehine sona erdi.
Son çeyreğin ilk beş dakikasında Trabzonspor 2 defa farkı 5 sayıya kadar çıkarsa da, Pınar Karşıyaka bitime 4.29 kala farkı 1 sayıya indirdi.
Bitime 51 saniye kala Green kendisine yapılan faulden bulduğu 2 sayıyla Trabzonspor’u 78-77 öne geçirdi. Waters ile sayı bulan Pınar Karşıyaka 79 -78 öne geçti.
Son 42 saniye önce Eldridge ile top kaybı yapan Trabzonspor, ardından 10 saniye kala aldığı ribaunt sonrasında potaya 3 kez hücum etmesine rağmen sayı bulamayınca maçı 79-78 Pınar Karşıyaka kazandı ve uzun yenilgi serisine de son verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’e 8,5 milyarlık dev bütçe
Sonraki Haber Karşıyaka’nın Filizleri, Çınarlar ile buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?