ANA SAYFA > EĞİTİM > Muammer Gezginci'nin eğitimde 50.yılı kutlanacak

Muammer Gezginci'nin eğitimde 50.yılı kutlanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muammer Gezginci'nin eğitimde 50.yılı kutlanacak

Karşıyaka eski Milli Eğitim Müdürü, CHP Karşıyaka Belediyesi Meclis üyesi Muammer Gezginci’nin 24 Kasım Öğretmenler gününde ''Eğitimde 50 yıl Muammer Gezginci'' söyleşisi gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Gezginci’nin gazeteci oğlu Deniz Gezginci’nin önceki aylarda piyasaya çıkan “Babamın Hikayesi” adlı kitabının tanıtımı ve imza günü yapılacak.
Öğretmenler Günü Haftası dolayısı ile 24 Kasım Cuma günü saat 17.00’de Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Muammer Gezginci’nin 50 yıllık eğitim hayatını konu alan kısa bir belgesel de gösterilecek.

Müdürlüğü döneminde Şemikler Lisesi’ne futbolda Dünya birinciliği kazandıran , Karşıyaka Lisesi’nde özverili hizmetleri ile başarılara adını yazdıran,Muammer Gezginci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü döneminde de farklı uygulamaları ile Karşıyaka’da eğitim kalitesinin artmasına katkı sağlamış, sosyal alanda birçok yeniliklere imza atmıştı. Halen eğitimle iç içe yaşamını sürdüren Gezginci’nin etkinliğine başta 50 yıldır eğitim verdiği yüzlerce öğrencisi ve eğitime gönül veren meslek arkadaşları ile Karşıyakalıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gazeteci-yazar Nazım Çelik'e Karşıyaka'da imza günü...
Sonraki Haber Karşıyaka Caz Festivali’ne muhteşem başlangıç

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?