ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gazeteci-yazar Nazım Çelik'e Karşıyaka'da imza günü...

Gazeteci-yazar Nazım Çelik'e Karşıyaka'da imza günü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gazeteci-yazar Nazım Çelik'e Karşıyaka'da imza günü...

İzmitli gazeteci-yazar Nazım Çelik, bir yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığı piyasaya sürdüğü romanı için İzmir’e geliyor.

Makedonya’da yaşanmış gerçek bir aşk, savaş ve göç romanı olan “Potoger Taşına Veda” adlı eser için Gazeteci- Yazar Nazım Çelik önümüzdeki 25 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 11.00 ile 14.00 arası İzmir Makedonya Göçmenleri, 14.oo ile 17.oo arası Karşıyaka Göçmen derneklerin misafiri olarak söyleşi ve imza gününe katılacak. Yazarın Kocaeli’nde düzenlediği imza gününe yoğun katılım olmuştu. Dernek merkezlerinde yapılacak söyleşi ve imza gününde 10 TL’den satılacak olan “Potoger Taşına Veda” adlı kitaptan elde edilecek gelirin tamamı halen kaybolmamış, yok edilmemiş romanda olayların geçtiği Makedonya Çanaklı köyündeki 300 yıllık tarihi mezarlığın tefrişi için harcanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Günebakan Çiçeği'' 25 Kasım'da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde
Sonraki Haber Muammer Gezginci'nin eğitimde 50.yılı kutlanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?