ANA SAYFA > GÜNDEM > Otizmli çocuklar yararına tavla turnuvası

Otizmli çocuklar yararına tavla turnuvası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Otizmli çocuklar yararına tavla turnuvası

Lions kulüpleri, otizmli çocuklar yararına tavla turnuvası düzenliyor. Karşıyaka Yalı Lions Kulübü önderliğinde, Alsancak, Kordon, Tarihi Kemaraltı ve Karşıyaka Lions Kulüpleri’nin işbirliğiyle 19 Kasım 2017 Pazar günü Karşıyaka Mavişehir Tay Park’ta gerçekleşecek turnuvada dereceye girenlere ödüller verilecek.

“Otizmin farkındayız, onların yanındayız” sloganı ile turnuvayı hazırladıklarını belirten Karşıyaka Yalı Lions Kulübü Başkanı Hakan Akyıldız “ Dünyada en büyük sivil toplum örgütü olan Lions Kulüpleri, karşılıksız hizmet ilkesi ile topluma yararlı etkinlikler düzenlemektedir. Bu dönem Ege ve Akdeniz Kulüpleri Federasyon Başkanımız Hayri Tuna Yükselen önderliğinde “ Omuz Omuza Hizmete” ilkesiyle güçlerimizi birleştiriyoruz. Karşıyaka’da düzenlediğimiz tavla turnuvasına katılanlar hem eğlenceli bir gün geçirecek, hem de otizmli çocuklara katkı sağlamış olacak. Turnuvamız herkese açıktır. Tavla severleri eşleri ve çocukları ile güzel bir gün geçirmek üzere etkinliğimize bekliyoruz. “ dedi.

Turnuvaya katılmak isteyenler Ali Rıza Aytan’dan bilgi alabilecek. Tel: 0533-2630155. Turnuvada ilk üçe girenlere plaket ile Fuga Mobilya’dan berjer ve sehpa, Karşıyaka İstikbal Mağazası'ndan çekyat, Çorapçıoğlu Kuyumculuk’tan ise kolye hediye edilecek.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Okta, Kahramanmaraşspor deplasmanında takımın başında...
Sonraki Haber Karşıyaka Efsaneleri ve Erol Baş Tesisleri resmen açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?