ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka’ya Giresun’dan paket geliyor…

Pınar Karşıyaka’ya Giresun’dan paket geliyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka’ya Giresun’dan paket geliyor…

Coach Nenad Markovic ile yollarını ayıran ve yönetim kurulu yemeğiyle veda eden Pınar Karşıyaka’ya Giresun’dan paket geliyor…

Yeşil Giresunspor’un  geçen yılki bencini ve oyuncu kadrosunu kuran oyuncu menajeri Atilla Emrullah (Ati Koç) aynı modeli Pınar Karşıyaka’ya da önerdi ve “size coach, genel menajer ve oyuncuları bir paket halinde sunuyorum” dedi.

Karşıyaka Yönetim Kurulu’nda tartışmalara yol açan Atilla Emrullah görüşmeleri başkan Mutlu Altuğ’un Pakistan dönüşü yeniden gündeme geldi ve bugün ajanslardan Yeşil Giresunspor coachu  Aleksandar Trifunovic'le haftaya görüşüleceği,  yine Yeşil Giresunspor’da genel menajerlik yapan eski basketbolculardan Birtan Saka'nın genel koordinatör olarak düşünüldüğü haberi geçti. Gelen haberlere göre de Yeşil Giresunspor’dan Türk oyuncu da alınacak.

Haberlere göre, Başkan Mutlu Altuğ, "Saka zaten Trifunovic'in ekibinde yer alıyor. Göreve geldiği takdirde Genel Menajer Selim Çınar'la da yola devam edeceğiz. Trifunovic'le anlaşamazsak alternatiflerimiz hazır" dedi.

Aleksandar Trifunovic'in kariyeri:
2009-2010 Kızılyıldız
2010-2011 Lietuvos Rytas
2011-2012 Žalgiris
2013-2015 Astana
2016-günümüz Yeşilgiresun Belediyespor

Bu arada Pınar Karşıoyaka şube başkanı Serdar Işıldar ile yönetci Serhat Işıldar'ın bazı oyuncularla temasa geçmek ve Adidas Eurocamp'i izlemek üzere Milano'ya gittiği de ifade edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir-Gediz Deltası projesi dünya vitrinine çıktı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da şube yönetimi belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?