ANA SAYFA > ÇEVRE > Dünya Çevre Günü Karşıyaka'da kutlanıyor...

Dünya Çevre Günü Karşıyaka'da kutlanıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Çevre Günü Karşıyaka'da kutlanıyor...

Dünya Çevre Günü’nde Karşıyaka Belediyesi'nin organizasyonunda Karşıyaka Kent Konseyi yine farklı bir etkinliği gerçekleştirdi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinlikleri Ahmet Piriştina Rekreasyon alanında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından değişik etkinliklerle kutlamaların başladığı “Dünya Çevre Günü”nde, Dünyamızın bir çöp kutusu ve erzak depolama alanı olmadığını vurgulayan Kent konseyi üyelerinin bu anlamlı gününe sazı ve sesiyle Murat Sincer söylediği türkülerle etkinliğe renk kattı. Etkinlikte Termik Santrallerin etkileri, Köprüden önce son çıkış "Karşıyaka kuşları", Geri dönüştürülebilir atıklar ile Elektrik üretiminde doğa dostu sistemler bir Panelde anlatıldı. Bu yıl ilk defa Karşıyaka Kent Konseyi Engelli Meclisi ve Kültür Sanat Çalışma Grubu ile Fen Öğretmenleri Derneğinin de katkı koyduğu Dünya Çevre Gününde 22 Resim Sanatçısı eserlerini "Sokakta Canlı Performans Resim Etkinliği" çerçevesinde gerçekleştirdiler...Engelli Meclisi üyeleri ve çocukları ile Suriyeli çocukların yaptıkları resimler günü şenlendirdi. Fen Öğretmenleri geri dönüştürebilir atıkların değerlendirilmesini çocuklarla birlikte gerçekleştirdiler.
(Fotoğraf: Doğan Prepol)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kısa filmlere fuar desteği
Sonraki Haber Sahnede duygu çığı ''Avalanche''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?