ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleybol Şubesinden KSK'lilere teşekkür...

Karşıyaka Voleybol Şubesinden KSK'lilere teşekkür...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleybol Şubesinden KSK'lilere teşekkür...

Başarılı bir sezonu geride bırakan Karşıyaka Voleybol Şubesi, yaz ayında da tüm gücünü salonun bitirilmesine verecek. Karşıyakalılara teşekkür eden yönetimin, başkan Serkan Ergüven kanalıyla yaptığı açıklama şöyle:

"Herkesin birbirine saygı gösterdiği, sevdiği saydığı, üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirdiği bir sezonu geride bıraktık. KARŞIYAKALILIK ilkelerinden ödün vermeden; sezonu yada günü kurtarmaya değil, şubenin geleceği için planlar yatırımlar yapmayı görev edindik.
Sportif açıdan çok başarılı bir sezon yaşatamasakta sezon başı hedeflerimizi ve ekonomisini tutturduk ve gelecekte yaşanacak büyük başarıların temellerini attık.
"Altyapımız herşeyimiz" sezonun sloganı haline geldi. Bu slogana sonuna kadar inanıyoruz ve her zaman büyük başarıların altyapılar ile kazanılacağını biliyoruz. Altyapıda başarılar zaman ister, emek ister, istikrar ister!. Bu sene altyapı takımlarımız genç takım hariç maalesef başarılı bir sezon geçiremedi. Bunun sebeplerini ve çözümlerini biliyoruz; gerekeni yapacağız. Tamer Çamlıbel hocamız değil ağabeyimiz başta olmak üzere; tüm antrenör, idari ekip, sporcu, yönetici arkadaşlarıma ve Karşıyaka'mızın en büyük itici gücü olan Karşıyaka taraftarına teker teker teşekkür ediyorum.
Herkese iyi tatiller diliyorum .
Tatil dediğime bakmayın tabiki durmak yok #birparkedesenkoy projemiz devam ediyor ve spor salonumuzun KARŞIYAKAMIZA kazandırılması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar iftar Verdi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka U13 yarı finalde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?