ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyet’in ilanının 95. Yıl dönümü Karşıyaka’da kutlanmaya başladı

Cumhuriyet’in ilanının 95. Yıl dönümü Karşıyaka’da kutlanmaya başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet’in ilanının 95. Yıl dönümü Karşıyaka’da kutlanmaya başladı

Cumhuriyet’in ilanının 95. yıldönümü Karşıyaka’da Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başladı.

Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Karşıyaka Kaymakamlığı’nın çelengini Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Garnizon Komutanlığı çelengini Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemalettin Bozdağ ve Karşıyaka Belediye’sinin çelengini Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar sundu.

Çelenk sunma töreninin ardında saygı duruşunda bulunuldu, Belediye Bandosu eşliğinde istiklal Marşı okundu.

Törene Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemalettin Bozdağ, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, kurum yöneticileri, muhtarlar, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet’in ilanının 95. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Karşıyaka Belediyesince akşam fener alayın düzenlenecek ve çeşitli etkinlikler yapılacak.

Kutlamalar yarın sabah Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın makamda kabullerin ardından kutlama alanında düzenlenecek kutlama programı ile devam edecek.

Çelenk koyma töreninden sonra Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve yanlarında Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman ile birlikte Karşıyaka Belediyesi Latife Hanım Köşkü ve Anı Evi’ni ziyaret etti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadına Saygı Müzesi 3 Kasım’da açılıyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Afyon'u farklı geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?