ANA SAYFA > MAGAZİN > Duruşmada tanıştılar ömür boyu mutluluk için evet dediler

Duruşmada tanıştılar ömür boyu mutluluk için evet dediler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Duruşmada tanıştılar ömür boyu mutluluk için evet dediler

Mahkemedeki bir duruşmada tanışan genç Avukatlar, görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Karşıyaka’nın tanınmış emekli hâkimlerinden Avukat Emin Şahin’in Avukat oğlu Ahmet Şahin ve Avukat Nuran Yılmaz ömür boyu mutluluk için “Evet” dedi.

Emekli hâkimlerinden Avukat Emin Şahin’in Oğlu Avukat Ahmet Şahin ve Ödemiş’in tanınmış eşrafından İsmail Yılmaz’ın avukat kızı Nuran Yılmaz’ın düğününde davetliler doyasıya eğlendi.

Bayraklı Meyhane Nevizade’deki düğüne eski Devlet Bakanlarından Akın Gönen, Karşıyaka Hâkimi Emine Halman Çetin ve eşi, Avukat Soner Hamza Çetin, İzmir Cumhuriyet Savcısı Durmuş Taşdemir, Karşıyaka CHP ilçe Başkanı Uğur Yıldırım, MHP Eski İlçe Başkanlarından Ufuk Öztürk, Emekli Vali Yardımcısı Nurdoğan Kaya, Emekli İzmir Cumhuriyet Başsavcı vekili Ayhan Sun, Emekli Emniyet Müdürleri Mehmet Tekin ve Selçuk Çelik, Çiğli Belediye Başkan Yrd. Muharrem Aslan, İş adamlar Eyüp Kılıç ve Cumali Kılıç,  Batman, İstanbul, Ankara, Niğde ve Ödemiş gibi Türkiye’nin değişik yerlerinden davetliler katıldı.

Şahin ve Yılmaz aileleri, davetlileri kapıda karşılarken, misafirlerle de yakından ilgilendi. Genç çiftin nikâhını Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın il dışında olması nedeniyle Karşıyaka Belediyesi nikâh memuru kıydı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Kırşehir'de kayıp...
Sonraki Haber Başkan Akpınar: Köy Enstitüleri ruhu hep yaşayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?