ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Sakız Adası ile oynuyor...

Karşıyaka Sakız Adası ile oynuyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sakız Adası ile oynuyor...

Lig hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka kadın voleybol takımı bu akşam ve yarın Yunanistan 2.Lig ekibi Nireas Kardamilon ile 2 özel maç yapacak.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda bugün saat 18:00’de başlayacak olan karşılaşmaya girişler ücretsiz olup, iki ekip yarı aynı salonda saat 11.00'de ikinci kez "dostluk maçı" için karşılaşacak.
Sakız Adası ekibinin asistan cochu Agelos Kytrilakis, www.karsiyakahaber.com 'a yaptığı açıklamada "Sakız Adası'nda bizi ziyaret eden alt yapı takımımızın antrenmanımızı izleyen gazeteci ve kardeş kulübümüz Bostanlıspor Başkanı dostumuz Avni Erboy'dan İzmir'de bir ekiple hazırlık maçı için yardım istedik. Kendisi Karşıyakalı yöneticilerle bizi temasa geçirdi ve maç bağlantısı oldu. Karşıyaka gibi büyük bir kulüple maç yapacağımıza önce inanamadık. İnanın bu maç için çok mutlu ve heyecanlıyız. Genç sporcularımız da çok sevinçli. Dostumuz Avni Erboy ve Karşıyaka voleybol takımı yöneticilerine çok teşekkür ederiz. Dostluğumuzun sürmesini arzuluyoruz" dedi. 

 

 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Milli Eğitim, Müdür Yardımcıları Değerlendirme Toplantısı yaptı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka konaklama sponsoru buldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?