ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Rotary Kulübü'nde başkan değişikliği

Karşıyaka Rotary Kulübü'nde başkan değişikliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotary Kulübü'nde başkan değişikliği

Karşıyaka Rotary Kulübü'nde başkan değişti. Gaye Berköz, koltuğunu Levent Yılmaz'a devretti.

Bornova Villa Levante Otel’de gerçekleşen devir teslim töreninde başkanlığı Levent Yılmaz’a devreden Gaye Berköz, Karşıyaka Rotary Kulübü olarak dünyada sadece 4 tane olan, özel gereksinimli çocuklara yönelik Terapi Parkı kurulması için yoğun çalışma yürüttüklerini söyledi.  Bornova Belediyesi'nin 20 yıllığına 4 bin 500 metrekarelik alanı proje için tahsis ettiğini hatırlatan Berköz, yurtdışı örneklerinin aksine ücretsiz olacak Terapi Parkı projesini Erke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Okulunun önderliğinde 6 ay içinde hizmete gireceğini belirtti. Yıl içindeki çalışmalardan örnekler veren Berköz, Torunlar Atletizm Yarışması'na rekor katılımın, daha önce sporla tanışmayan çocuklar ve yeni yeteneklerin keşfi için fırsat olduğunu vurguladı. Rotaractlarla birlikte elektronik atık projesi, Yakaköy İlkokulu ile eğitim amaçlı müze turları, Harmandalı Ortaokulunda su-hijyen eğitimleri, Selma Yiğitalp Lisesi'nde meslek eğitim seminerleri düzenlediklerini belirten Berköz, “TÜRGÖK ve TEV yararına da bazı projeleri hayata geçirdik ve birçok öğrenciyeye de eğitim bursu sağladık” dedi. Berköz tüm bu çalışmaları “birlikte” yürütmenin gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Başkanlığı devralan Levent Yılmaz ise Berköz’ün efsane bir başkanlık süreci geçirdiğini ifade ederek “Onun hizmet sevgisi, heyecanı, dostluğu ve enerjisi yerine konulması zor bir iş. Ben aslında bu kulübe girdiğim 6 yıl öncesinden bu güne çok iyi dostluklar edindim ve kendimi hep çok iyi hissettim. Tabi ki Gaye Başkandan sonra çok zor, çünkü efsane oldu. Elimden geldiğince en güzel şeyleri paylaşmaya çalışacağım. Sonuçta Rotary çok büyük bir aile” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Kocaoğlu İzmirlilere teşekkür etti
Sonraki Haber KARGEM’de kültürlerarası buluşma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?