ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar: Çocuklarımın geleceği ve huzur için oy kullandım

Akpınar: Çocuklarımın geleceği ve huzur için oy kullandım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar: Çocuklarımın geleceği ve huzur için oy kullandım

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim dolayısıyla Şemikler İlkokulu'nda, eşi Zehra Akpınar ile birlikte oy kullandı. “Çocuklarımızın geleceği için, huzur dolu yarınlar için sorumluluğumuzu yerine getirdik” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, oy kullanmaya eşi Zehra Akpınar ile birlikte geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Akpınar, Karşıyakalı seçmenler ve çocuklar ile sohbet etti, fotoğraf çektirdi.
 
Başkan Akpınar, “Bugün Türkiye’de yeni bir sürecin başladığı gündür. Demokrasinin, adaletin, huzurun ve toplumsal barışın kazanacağı bir seçim olmasını diliyorum. Artık herkes ‘tamam’ diyor. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmak isteyen herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor. Çocuklarımızın geleceği için, aydınlık yarınlar için, huzur için, adalet için biz de oyumuzu kullandık. Cumhuriyet'ten ve demokrasiden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğal Yaşam Parkı'nda aileler büyüyor...
Sonraki Haber Meslek Fabrikası'nın son ziyaretçisi Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?