ANA SAYFA > EĞİTİM > Kaymakam Yücel'den 12 Küçük Dev Adamlara imza...

Kaymakam Yücel'den 12 Küçük Dev Adamlara imza...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel'den 12 Küçük Dev Adamlara imza...

Karşıyaka Zübeyde Hanım İlkokulu Sağlıklı Yaşam Kulübü Çocuk Oyunları Final yarışması yapıldı.

Karşıyaka Zübeyde Hanım İlkokulunda Sağlıklı Yaşam Kulübü öğrencilerinin sağlıklı yaşam için oynadıkları çocuk oyunlarının finalinde Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’in etrafını saran 12 küçük dev adam Kaymakam Yücel’e toplarını imzalattılar.

Toplarına imza isteyen arkadaşlarını gören diğer öğrenciler de Kaymakam Yücel’den ders kitaplarına imza almak için sıraya girdiler.

Karşıyaka Zübeyde Hanım İlkokulu Sağlıklı Yaşam Kulübünün her yıl düzenlediği çocuk oyunları yarışmasının final gösterilerinde 1. Olan öğrencilere madalyalar takıldı.

Final yarışmasını Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, ilçe sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehtap Gemici, Okul Müdürü Celal Demirkol, Okul Aile Birliği Başkan ve üyeleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler izledi.

Yarışmalardan sonra Sağlıklı Yaşam Kulübünün fotoğraf sergisi gezildi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz /www.karsiyakahaber.com-ÖZEL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Yücel: Bu seçimde de Karşıyaka örnek olacaktır
Sonraki Haber Karşıyaka dansa doyacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?