ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü Tıp Bayramı'nı kutladı

Karşıyaka Protokolü Tıp Bayramı'nı kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü Tıp Bayramı'nı kutladı

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren aylık ilçe koordinasyon toplantısında, Tıp Bayramı kutlandı.

Aylık koordinasyon toplantısında sağlık çalışanlarının tıp bayramı kutlanırken, koruyucu sağlık önlemleri ve acil servislere gereksiz başvuruların önlenmesi konusu ele alındı.
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bu toplantının düzenlendiğini söyleyerek, doktor, yardımcı sağlık hizmeti çalışanları dâhil olmak üzere tüm sağlık personelinin Tıp Bayramını kutladı. Kaymakam Yücel yaptığı konuşmada, sağlık hizmetlerini alırken daha anlayışlı, sabırlı, sağlıklı bir ruh hali bilinci içinde olunması gerektiğini belirterek, doktorlara sağlık sorunları için giderken ayrıca sorun yaratmanın, eklemenin kimseye faydası olmayacağını söyledi. Kaymakam Yücel sözlerine şöyle devam etti. “Hastanelerimiz dopdolu. Belli ki sağlığımıza gerekli özeni göstermiyoruz. Son derece modern ve teknolojik cihazlarla büyük hastaneler yapılmasına karşın hastanelerimizin dolu olması, sanırım sağlığımıza gereken önemi göstermediğimizden. Koruyucu sağlık hizmetleri çok önemli. İlçemizin hizmet adamları marifeti ile mümkünse iş, aile, sosyal çevremiz ile bunun paylaşılması, her şeyden önce insani bir görev olduğunu düşünüyorum. Rahatsız olarak gittiğimiz ortamdan, daha rahatsız olarak ayrılmayalım. Acil servislerden amacına uygun yararlanmalıyız. 112 Acil çağrı Merkezlerinin zamanını boşuna harcamamalıyız. Sosyal çevremizde, gerekli ortamlarda dikkat çekebilirsek, sanırım daha sağlıklı hasta hekim ilişkisi kurulabilecek, hastanelerde sağlıklı halkla ilişkiler geliştirilebilecek, hem de oldukça yüksek standartlardaki sağlık hizmetlerinden daha etkin ve daha geniş ölçüde yararlanabilecek”

Denizpark Restoran’ta İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin de katıldığı toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan,  Medikal Park İzmir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Çiğli Bölge Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İlker Kızıloğlu,Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Yıldızhan Altınışık,  İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Mehtap Gemici, Hüseyin Furtana, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, Karşıyaka Tapu Müdürü Erhan Sakarya, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Taşar, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, ,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin, İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan Gökdeniz, BAD ve Bostanlıspor Başkanı, Gazeteci Yazar Avni Erboy, Vakıf Bank Karşıyaka Şube Müdürü Hakan Günay, PTT Yalı Şube Müdürü Nihat Candoğan, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, BESİAD Başkanı Ali Akdaş,THK Şube başkanı Mustafa Özkan,  AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, MHP ilçe temsilcisi, İş adamı Mehmet Çelebi katıldı.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı gençler, İzmir Büyükşehir karşısında terlemedi...
Sonraki Haber Ahmet Selçuk İlkan organlarını Karşıyaka'da bağışladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?