ANA SAYFA > SPOR > UCAM Murcia, Karşıyaka'nın ihracını istiyor...

UCAM Murcia, Karşıyaka'nın ihracını istiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
UCAM Murcia, Karşıyaka'nın ihracını istiyor...

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında UCAM Murcia'ya evinde 79-65 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda yaşanan olaylar nedeniyle başı ağrıyor.

FIBA'nın maçla ilgili ağır bir rapor hazırlayıp oyunun skorboard arızası nedeniyle 1 saat, son periyottaki olaylar yüzünden ise 15 dakika durması, Murcialı oyunculara tribünden fiziki müdahalede bulunulması, sahaya ayakkabı dahil yabancı maddeler atılması ve küfürlü tezahüratları tek tek dosyaya yazarak kulüpten savunma istediği öğrenildi. Savunmasını hazırlayacak Pınar Karşıyaka'nın gelecek sezon Avrupa'da FIBA organizasyonuna katılırsa evindeki en az 2 maçı seyircisiz oynama ihtimalinin olduğu belirtildi.

İspanya'ya dönüşte Opinion de Murcia Gazetesi'ne konuşan UCAM Murcia Genel Menajeri Alejandro Gomez, FIBA'ya Karşıyaka'yı Avrupa'dan ihraç etme çağrısı yaptı. Gomez, "Karşıyaka'nın davranışlarına bakarsak otomatik olarak FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilmeleri gerekiyor. Aramızdaki ikinci çeyrek final maçı oynanmamalı. Bizim için sürreal bir deneyim oldu. 24 saniyeyi gösteren saat bozuldu ancak 2. yarının başında kimse bunu düzeltmeye çalışmadı. Bence FIBA bu konuda ciddi şekilde düşünmeli çünkü bunlar doğru şeyler değil, turnuvayı zedeleyen şeyler. Sahaya birçok madde attılar ve Rojas'a saldırdılar. Bunlar son yüzyılda yaşanıyordu. FIBA'nın bunu dikkate alması lazım" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 4 bin aileye erzak yardımı
Sonraki Haber Yorgancılar: 2017 büyümesi zorlu koşulların, akıllı politikaların sonucu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?