ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir’de aşk başkadır

İzmir’de aşk başkadır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir’de aşk başkadır

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kentin 5 farklı noktasında düzenleyeceği dans gösterileri ve konserlerle kutlayacak. 13 Şubat'ta da AASSM'de Emir Ersoy, Keremcem ve Hande Subaşı birlikte sahne alacak.

“14 Şubat Sevgililer Günü”ne bir dizi etkinlikle hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, sevgiye tutkun İzmirliler için kentin farklı noktalarında dans gösterileri ve konser etkinlikleri düzenleyecek. 
Alsancak Dominik Caddesi’nde, Türkiye’nin en büyük (Bando) Samba Perküsyon topluluğu olan Bloco Entrudo sahne alacak. Karnaval tadındaki dansların ardından Zeynep Mansur "romantik aşk şarkılarını" seslendirecek.
Karşıyaka Çarşı’da İzmir Flamenko Dans ve Müzik Atölyesi'nin eşsiz dans gösterisi olacak. Gösteriden sonra Dilan Ekinci, şarkılarını İzmirli aşıklar için seslendirecek. 
Bayraklı Sevgi Yolu’nda, Ümit Yumlu’nun vals gösterisi ile Beyefendi grubunun konseri olacak. 
Bornova Küçük Park’ta Lindy Hop ve Swing Show gösterisi ile Yaşar Üniversitesi’nin Jazz Quartet konseri, izleyenlere keyifli saatler yaşatacak. 
Buca Çevik Bir Meydanı’nda ise Moonstar Dans Grubu, birbirinden renkli dans figürleriyle havayı ısıtacak. Hemen ardından No Name konseri gerçekleşecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 14 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceği tüm bu etkinlikler saat 19.00’da başlayacak.

AASSM’de "üçü bir arada"
Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenecek Sevgililer Günü programında Emir Ersoy, Keremcem ve Hande Subaşı birlikte sahne alacak. 13 Şubat Salı günü saat 20.00’de Büyük Salon’da gerçekleşecek konserde, bir yıldır üzerinde çalıştığı rock hitlerini latin-rock elementleriyle yeniden düzenleyen Emir Ersoy, enerjisi çok yüksek bir performansla izleyici karşısına çıkacak. "Sevgililer Günü" programında Ersoy'un özel konukları Hande Subaşı ve Keremcem olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK'nin Şampiyonlar Ligi'nde rakibi yarın belirleniyor
Sonraki Haber Film platosu değil yangın istasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?