ANA SAYFA > GÜNDEM > FETÖ Karşıyaka eyaleti kadın yapılanmasına operasyon

FETÖ Karşıyaka eyaleti kadın yapılanmasına operasyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
FETÖ Karşıyaka eyaleti kadın yapılanmasına operasyon

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik iki soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonlarda 18 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca örgütün FETÖ'nün finans yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütle bağlantısı bulunduğu gerekçesiyle KHK ile kapatılan Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (ESİDEF) ile İzmir Genç İş Adamları Derneği'nin (İGİD) çeşitli kurullarında görev yapan 21 şüpheliye yönelik çalışma başlattı. Sözde "İzmir ili mütevelli yapılanmasında" yer aldıkları da tespit edilen bu şüphelilerden 11'i çeşitli adreslere düzenlenen operasyonlarla gözaltına alındı. Bazı şüphelilerin ise yurt dışına kaçtığı belirlendi.

İzmir'de yürütülen diğer operasyonda da Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün sözde "Karşıyaka eyaleti kadın yapılanmasında" yer aldığı belirlenen şüphelilere yönelik, İzmir, Ankara ve Eskişehir'de eş zamanlı operasyon düzenledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Kurumlar Dart Şampiyonası düzenlendi
Sonraki Haber Karşıyakalı Gürbüz, Optimist Milli Takım kampına davet edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?