ANA SAYFA > MEDYA > Gökmen Küçüktaşdemir, öğrencilere gazetecilik mesleğini anlattı

Gökmen Küçüktaşdemir, öğrencilere gazetecilik mesleğini anlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gökmen Küçüktaşdemir, öğrencilere gazetecilik mesleğini anlattı

İGC Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Küçüktaşdemir, öğrencilere gazetecilik mesleğini anlattı, önerilerde bulundu.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu Üyesi, 9 Eylül Gazetesi Köşe Yazarı, Radyo Program Yapımcısı Gökmen Küçüktaşdemir, Sıdıka Rodop Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Meslek Tanıtım Günü”ne katılarak, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere gazetecilik mesleğini anlattı.

Mali Müşavirler Fatih Özçiftçi, Yeşim Şölen, Reklamcılar Turusan Ciner, Mesut Şimşek,  Avukat Nilay Ertem Durlu, Bancakı Erkan Denizhan'ın da katıldığı Meslek Tanıtım Günü'nde konuşan İGC Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Küçüktaşdemir, basın sektöründe yoğun bir işsizlik yaşandığına dikkat çekti.

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu anlatan Küçüktaşdemir, “Daha fazla çabalayarak, soru sorarak mesleğe yönelik baskıları geriletebilirsiniz. Kendinize hedefler koyun. Her başardığınız hedef sizi yeni hedeflere götürecektir. Yaptığınız işi severseniz hayatınız daha anlamlı geçer. Çok okumalı ve kendinizi geliştirmelisiniz. Başarı ancak bu şekilde gelir. Yenilenme ve değişim için çaba sarf edin. Şartlar ne kadar zor olursa olsun çabalayın. Üniversiteden sonra evlenip mobilyacı mobilyacı gezeceğinize dünyayı gezin. Dünyayı tanıdıkçı anlattıklarınız da daha anlamlı olacaktır. Gazeteciler toplumun aynasıdır. Bu nedenle gazeteciler olmazsa birçok sorun görmezden gelinebilir” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nde sertifika heyecanı
Sonraki Haber İzmir'i şiddetli lodos vurdu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?