ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, lidere kaybetti...

Pınar Karşıyaka, lidere kaybetti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, lidere kaybetti...

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Pınar Karşıyaka grubunun lideri ve yenilgisiz tek takımı Monaco'ya diş geçiremedi: 79-65.

Maçın başında Monaco, pota altı sayılarıyla hücumda etkili olsa da Berk Uğurlu'yla karşılık veren Karşıyaka, farkın açılmasına izin vermedi. Monaco, ilk çeyreği 22-20 önde kapattı.
İkinci çeyreğe iyi başlayan Monaco oldu üstünlük sürekli el değiştirmesine karşılık, soyunma odasına ev sahibi ekip 41-39 önde gitti.
İlk iki çeyreğe benzer bir şekilde üçüncü çeyreğe de Elmedin Kikanovic'in basketleriyle giren Monaco, farkı açtı. Çeyreğin son bölümünde Dominic Waters ve Scott Wood ile ayağa kalkan Karşıyaka, maçın kopmasına izin vermedi ve son çeyreğe girilirken skoru 59-52ye getirdi. Son çeyrekte hata yapmayan ev sahibi Monaco karşılaşmadan 79-65 galip ayrıldı.

Salon: II. Louis
Hakemler: Vicente Bulto (İspanya), Gentian Cici (Arnavutluk), Dariusz Zapolski (Polonya)
Monaco: Cooper 6, Craft 3, Sy 11, Gladyr 10, Kikanovic 23, Joseph, Loubaki, Robinson 23, Evans 3
Pınar Karşıyaka: Berk Uğurlu 6, Metin Türen 7, Egemen Güven 3, Berke Aygündüz, Waters 21, Mert Celep, Wood 7, Jones 15, Alp Karahan 6
1. Periyot: 22-20
Devre: 41-39
3. Periyot: 59-52

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fidan kaymakamdan, cansuyu eşinden...
Sonraki Haber Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?