ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, borçlar için ek süre istedi

Karşıyaka, borçlar için ek süre istedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, borçlar için ek süre istedi

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, kulüpten alacağı bulunan eski yabancı futbolcuların avukatlarıyla masaya oturarak ödeme konusunda ek süre istedi.

Deplasmanda 5-3'lük galibiyetle sonuçlanan Ottocool Karagümrük maçının ardından İstanbul'da kalan Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, davalı oldukları 6-7 dosya için görüşmeler yaptığını söyledi. Avukatlara şirketleşme çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve ödemeleri 15 Aralık'tan sonra yapabileceklerini ilettiğini dile getiren Altuğ, "Şimdilik sadece peşinat ödemesi yapacağız" dedi.

Kulüpten 251 bin 524 Euro alacağı bulunan eski futbolculardan Ukraynalı Kovalchuk'un avukatıyla görüştüğünü belirten Mutlu Altuğ, "Ödeme süresi dolsa da, FIFA'ya bir yazı daha yollamazlarsa herhangi bir ceza almayız. Anlaşmak üzereyiz. Ayrıca Juninho, Ofoedu, Fall, Shukurov ve Kvesic gibi eksi futbolcuların alacakları için de görüşmeler yapıyoruz. Şirketleşme sonrası eski borçları ödeyip, transfer yasağını kaldıracağız. Şimdiden devre arası transfer listemizi hazırlıyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de yeni yılda suya zam var...
Sonraki Haber Paraları ödenmezse Trabzon Karşıyaka'ya gelmeyecek…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?