ANA SAYFA > SPOR > Basketbolcular, salonu boks ringine çevirdi...

Basketbolcular, salonu boks ringine çevirdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Basketbolcular, salonu boks ringine çevirdi...

İzmir Basketbol U18 A Erkekler Eleme A Grubu'na dahil karşılaşmada 2 takım oyuncuları salonun ortasında yumruk yumruğa kavga etti...

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda, Yeni Karşıyaka Yalıspor-İzmir Ege Basketbol takımları arasında oynanan karşılaşmada çıkan kavga sonunda 2 takım oyuncuları salonun ortasında yumruk yumruğa kavga etti. Olaya tribünden inen veliler de karışınca salon adeta boks ringine döndü. Olaylar güçlükle önlendi ve maç yarıda kaldı.
İl Ceza Kuruluna sevk edilen Yeni Karşıyaka Yalıspor oyuncularından Ata Egemen Becanım 4 maç ceza aldı. Aynı takımdan Umut Kelek, Aybars Gönen, Toprak Rıfat Duraner ve Ataberk Atakan ikişer maç ceza aldı.
İzmir Ege Basketbol takımından Emrehan Karacı, Ahmet Yaşar, Mehmet Ali Kumçiftlik ve Doğukan Çoban da ikişer maç ile cezalandırıldı.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bakırçay Üniversitesi Rektörü Kaymakam Yücel'i ziyaret etti
Sonraki Haber ''Canım Atatürk''e büyük ilgi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?