ANA SAYFA > SPOR > Serkan Ergüven: En büyük transferimiz 30 maçlık tecrübemiz

Serkan Ergüven: En büyük transferimiz 30 maçlık tecrübemiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Serkan Ergüven: En büyük transferimiz 30 maçlık tecrübemiz

Geçen sezon tamamı altyapıdan yetişen kadrosuyla Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde ses getiren Karşıyaka’da şube başkanı Serkan Ergüven hafta sonu başlayacak olan yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Sporda başarının istikrardan geçtiğini belirten Serkan Ergüven ‘’Geçen sezon takımın başına getirdiğimiz Tamer Çamlıbel ve tamamı altyapımızdan yetişen kızlarımızla yola devam ediyoruz. Başta teknik ekibimiz olmak üzere tüm takıma güvenimiz tam. Geçen sene yaşattıkları heyecanı bu yıl da tekrar edeceklerinden eminiz’’ dedi.

En büyük transferimiz 30 maçlık tecrübemiz

Bazı kesimlerden takıma transfer yapamadıkları gibi eleştiriler geldiğini belirten Ergüven sözlerine şöyle devam etti: ‘’Transfer yapamadık değil yapmadık! Bu tamamen şube yönetimi olarak bizim ve teknik ekibimizin kararı. En büyük transferimiz 30 maçlık tecrübemiz. Transferi yaptırtmayan da tamamı altyapıdan yetişen kızlarımıza olan güvenimiz. ’’

-600 gündür evimizde kaybetmiyoruz!-

‘’Takımımızın en büyük gücü taraftarımız. En son kendi sahamızda 7 Şubat 2016’da kaybettik. O günden beri taraftarımızın önünde kaybetmiyoruz. Sezonun ilk maçında da İzmir Büyükşehir Belediyespor engelini geçerek bu seriyi 601 güne çıkartmak istiyoruz. Büyük Karşıyaka taraftarının da Pazar günü salonu doldurarak geçen sezon olduğu gibi kızlarımızın itici gücü olacağından eminiz.’’

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da referandum kararı protesto edildi
Sonraki Haber KODA yaz sezonunu kapatıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?