ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka voleybolda Tamer Çamlıbel ile devam...

Karşıyaka voleybolda Tamer Çamlıbel ile devam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka voleybolda Tamer Çamlıbel ile devam...

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi'nde mücadele eden Karşıyaka, Başantrenörü Tamer Çamlıbel ile sözleşme yeniledi.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda gerçekleşen imza töreni sonrası Tamer Çamlıbel şu açıklamayı yaptı:
" Öncelikle geçtiğimiz sezon harika bir çalışma ortamı yaratan, adeta bir aile olmamızı sağlayan başkanımız Serkan Ergüven başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna ve her zaman arkamızda olan büyük Karşıyaka taraftarına teşekkür ediyorum. Bu sezon da geleceğin temellerini atacağımız yapılanma sürecimiz devam edecek. Altyapımızdan yetişen oyuncularımızın yanına uzun süre yeşil kırmızı formaya hizmet edecek bir iki genç takviye ile yeni hedefimizi belirleyip; yine Karşıyaka taraftarının gurur duyacağı bir ekip yaratacağız"

Karşıyaka Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven ise önceliklerinin yapımı devam eden salon inşaatı ve altyapı olacağını belirtirken; " Tamer Hocamız da bizimle aynı fikirde. Ona ve ekibine güvenimiz tam. Birlik, beraberlik içinde güzel bir sezon bizleri bekliyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da şube yönetimi belli oldu
Sonraki Haber Her gece aynı manzara!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?