ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın konuğu Çatalcaspor

Karşıyaka'nın konuğu Çatalcaspor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın konuğu Çatalcaspor

TFF 3.Lig 2.Grup 13.haftasında Karşıyaka bugün Çatalcaspor'u konuk edecek.

Atatürk Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Karşılaşmayı Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Güldibi'nin yardımcılıklarını ise Burak Celep ve Harun Pekyürek yapacak. Yeşil kırmızılılarda sakatlığı bulunan Doğukan İnci ile kart cezalıları Anıl ve Cenk zorlu müsabakada forma giyemeyecek.

Zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Karşıyaka Teknik Direktörü Mesut Toros, "Çatalcaspor bu sezon dış sahada önemli skorlar elde etti. Her maça final havasıyla çıkıyoruz ve Çatalcaspor karşılaşması da bunlardan biri. Eksiklerimiz var ancak sahada görev yapan herkesin elinden geleni yapacağına şüphemiz yok. Takım moral ve motivasyon olarak üst düzeyde. Taraftarımızın desteğiyle karşılaşmayı kazanıp çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nilüfer Bakoğlu, CHP'den Karşıyaka Belediye Başkanlığı’na talip oldu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Banvit deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?