ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Özel çocuklardan muhteşem gece

Özel çocuklardan muhteşem gece

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özel çocuklardan  muhteşem gece

İyilik Atölyesi Kafe’de tüm İzmirliler’in sevgisini kazanan İzmir Down Sendromu Derneği (İDSD) üyesi çocuklar, mesailerinden arta kalan zamanlarını sanat eğitimleri ile değerlendiriyor.

Seranad Kültür ve Sanat Derneği’nin katkılarıyla müzik ve zeybek eğitimleri alan “özel çocuklar”, düzenlenen konserle hünerlerini sergiledi. Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Engin Koyuncu’nun sanat yönetmenliğini üstlendiği konserde kız çocukları da hayatlarında ilk defa hayal ettikleri gelinlikleri giyerek dansları ile izleyenlere müzikal bir gösteri sundu.

Gecede bir konuşma yapan İDSD Yönetim Kurulu Başkanı Gülnaz Rodoplu,  down sendromlu çocukların başta sanat dalları olmak üzere, azmettiklerinde neleri başarabileceklerini göstermek istediklerini söyledi. İyilik Atölyesi projesinin bu anlamda çok önemli bir farkındalık yarattığını vurgulayan Rodoplu, “Dışarıdan gözlemlenen mutluluklarının yanında onların kişilik ve duygularına olan katkıları anlatılamaz. Anneleri olarak bizler de en az çocuklarımız kadar mutluyuz.” dedi.

Gecede, İDSD’ye katkı koyan kişi ve kurumlara teşekkür plaketleri takdim edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı Turnuvası'nda heyecan dorukta...
Sonraki Haber Cevat Durak adaylık dosyasını verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?