ANA SAYFA > EĞİTİM > KARGEM’le hayalleri gerçek oldu

KARGEM’le hayalleri gerçek oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARGEM’le hayalleri gerçek oldu

Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), bu yıl 200 öğrenciyi Liseye Geçiş Sınavı’nda başarıya taşıdı.

KARGEM’de LGS’ye hazırlanan öğrencilerin yerleştiği liseler arasında; İzmir Atatürk Lisesi, Bornova Anadolu Lisesi ve Çiğli Fen Lisesi gibi İzmir’in en iyi okulları yer aldı.
Son 10 yılın en başarılı sonuçlarının elde edildiği KARGEM’de, en büyük sevinci de Türkiye genelinde ilk 100’e girmeyi başaran Kaan Pide yaşattı. Yoğun ve disiplinli bir eğitim sürecinin ardından bu önemli dereceye imza atan Kaan, İstanbul Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. Ayrıca, 10 öğrenci de yüzde 100 burslu olarak özel okullarda eğitim görmeye hak kazandı.
Tüm öğrencileri tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “KARGEM’de eğitim desteği sağladığımız öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Bu yıl da en başarılı özel kurslar kadar güzel dereceler elde ettik. Emeklerimizi boşa çıkarmayan, göğsümüzü kabartan tüm çocuklarımızı ve onlara yol gösteren öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber FİBA Erkekler Avrupa Kupası kura çekimi yarın...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın FIBA Europe Cup'ta grubu belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?