ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Masa Tenisinde şampiyon

Bostanlıspor Masa Tenisinde şampiyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Masa Tenisinde şampiyon

Masa Tenisinde yeni yapılanmasına karşın peşpeşe başarılarıyla adından söz ettiren Bostanlıspor bir şampiyonluk daha kazandı.

Bostanlıspor'da masa tenisine devam eden Ahmet Musanoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Gençlik Haftası nedeniyle düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası'nda tek erkekler ve çift erkeklerde 2 şampiyonluk birden elde etti.
Bostanlıspor Masa Tenisi başantrenörü Mustafa Şaşmaz, "kısa süre önce kurulduk ve takımlarımızı kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz çocuklarımızdan kurduk. Hiç bir kulüpten transfer yapmadık ve başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşadık, yaşamaya da devam edeceğiz. Kış sezonundaki çalışmalarımız Yaz Aylarında da Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesislerindeki masa tenisi salonumuzda devam edecek. Yepyeni şampiyonlar yetiştireceğiz. Son turnuvada şampiyon olan Ahmet Musanoğlu'nu bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Masa Tenisinde ilk hedefe İzmir Şampiyonasında ulaştıklarını belirten Bostanlıspor Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik de, "Hedefimiz gelecekte Türkiye Şampiyonası. Devrişme veya transfer oyuncularla değil tamamen kendi yetiştireceğimiz alt yapı sporcularımızla bu başarıyı elde etmek istiyoruz. Türkiye Şampiyonluğundan sonraki hedef de Avrupa'da başarılı olabilmek. Bunun için çok çalışıyoruz. Yepyeni sporcular arıyor, buluyoruz. Masa Tenisi oynamak isteyenleri de kulübümüze bekliyoruz. Yaz sezonu devamında spor okullarımız sürüyor. Kayıt olmak isteyenler kulübümüze gelebilirler. Her turnuvada şampiyonluklarımıza yenilerini eklemek bizi mutlu ediyor. Ahmet Musanoğlu'nu da yönetim adına kutluyoruz" diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çoksesli müziğe genç soluk
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka U15 sınavında...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?