ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka umutlandı...

Karşıyaka umutlandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka umutlandı...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta aylarca sıkıntılarla boğuşan düşme hattındaki Karşıyaka, son günlerdeki gelişmelerle ligde kalma yarışında umutlandı.

Büyük mali sıkıntılar yaşayan, puanları silinip kilit oyuncularını kaybeden Kaf-Kaf'a son dönemde şirketleşme sürecinde 2 ciddi talip birden çıktı. Mutlu Altuğ ve ekibinin istifasıyla devre arasında en kritik haftalarda yönetim boşluğu yaşayan yeşil-kırmızılılarda 20 Ocak'taki kongrede tüm kesimlerin desteğini alan, camia içinden güçlü bir yönetim, şirketleşme konusunda tam yetkiyle seçildi. 1 hafta içinde havası değişen Karşıyaka'da önce takıma Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın desteğiyle 107 bin TL dağıtıldı. Basketbolda Yaşar Holding, yaklaşık 1 milyon TL'yle oyuncu, teknik heyet ve şube personeli alacaklarını kapattı.

Yönetim, kendi içinden kaynak oluşturarak Federasyon'a giden Abdülhamit, Mahmut gibi isimler başta olmak üzere futbol takımına Silivrispor deplasmanı öncesi 400 bin TL peşinat alacağı ödedi. Galibiyet priminin ucu da açık olarak belirledi. Kaf-Kaf'ta yeni yönetimin en önemli hamlesi ise takımın başına Halim Okta'nın yerine Cihat Arslan'ın getirilmesi oldu. Görev yaptığı dönemde taraftarın gönlüne taht kuran Arslan yönetiminde ilk maça düşme hattındaki rakip Silivri karşısında çıkan Karşıyaka, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Puanını 14'e çıkaran yeşil-kırmızılılar, aylar sonra düşme hattından kurtulmak için dev bir adım attı. Yönetim, takımın isteğiyle kritik galibiyetin primlerini 6'şar bin TL olarak açıkladı. Şirketleşme görüşmelerini sürdüren Kaf-Kaf, bu süreçte takıma yeni puan silme cezası getirmemeye de çalışıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı hentbolcular şampiyonluk yolunda
Sonraki Haber Trifunovic: 40 dakika boyunca fiziksel olarak iyi oynamanız gerekiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?