ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da futbolculardan kamp resti...

Karşıyaka'da futbolculardan kamp resti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da futbolculardan kamp resti...

Başkan Mutlu Altuğ’un istifa ettiği, yeni puan silme cezası almaması için önünde acil ödenmesi gereken 2 milyon TL'yi aşkın eski yabancı futbolcu borcu bulunan Karşıyaka'da futbolcular isyan etti ve rest çekti!

2. yarı hazırlıklarını 23 Aralık'tan su sıkıntısı çekilen Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde sürdüren futbolcular, Antalya'da yarın başlayacak kampa gitmek istemediklerini bildirdi.
13 Ocak tarihine kadar yapılması planlanan kampın 70 bin TL civarında tutan masrafını Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın karşılayacağı açıklanmıştı.
Karşıyaka'da para alamayan futbolcular olağanüstü seçimli genel kurula kadar fiilen görevde kalacak yönetime, "Kamp masrafını bize verin İzmir'de çalışalım. Kampa gideceksek de en azından harçlık alalım" resti çekti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mutlu Altuğ: Tek başıma sorumluluk alamam
Sonraki Haber Bademler’in çiçeği Karşıyaka’da açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?