ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Altuğ fonu açıkladı...

Başkan Altuğ fonu açıkladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Altuğ fonu açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü'nün 50 milyon TL'yi aşan borcunu tasfiye etmek için ismi açıklanmayan bir fon şirketiyle görüştüğünü açıklayan Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, "Çare bulamazsak kulübün kapısına kilit vurmak zorunda kalırız" dedi.

Eski futbolculardan Banahene'nin 56 bin 500 euro alacağı nedeniyle FIFA'dan 3 puan silme cezası aldık. Mali kriterleri yerine getirip Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenilemek için tanınan ek süre de dolmak üzere. Daha sırada FIFA'da bekleyen Makukula, Ofoedu gibi futbolcuların alacak dosyaları var. Bunlardan da tek tek puan silme cezası alabiliriz" dedi.

Görüşme halinde oldukları şirketin anlaşma gerçekleştiği takdirde kulübün tüm borçlarını üstleneceğini belirten Altuğ, "Bu sayede eski futbolcular paralarını alacak. Gelmesi muhtemel yeni puan silme cezalarından kurtulacağız. Ocak ayından itibaren transfer yasağı kalkacak. Kadromuza takviye yapabileceğiz. Kulübe fon desteği sağlayacak firmaya geri ödemeyi nasıl yapacağımızın şartları ise sonraki adımda netleşecek. Aslında olayda kulübü ilgilendiren birşey yok. Futbolculara borcu şirket üstlenecek, borcumuz şirkete olacak. Federasyon ve Spor Toto gelirleri zaten kasamıza girmiyor" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Folkart ile anlaştı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Trabzonspor'a farklı kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?