ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı yıldız hentbolcular namağlup şampiyon

Karşıyakalı yıldız hentbolcular namağlup şampiyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı yıldız hentbolcular namağlup şampiyon

Türkiye Hentbol Federasyonu Yıldız Erkekler Ligi’nde mücadele eden Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 12 maçta 12 galibiyetle şampiyon oldu. Başkan Akpınar “Karşıyakamızın gururu olan sporcu ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.

Yıldız Erkekler Hentbol Ligi üçüncü etap müsabakaları, 30 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında Kırşehir’de yapıldı. Ligin birinci ve ikinci bölümünü lider bitiren Karşıyaka Belediyespor, üçüncü etabı da zirvede tamamlayarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Kupa, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Emre Aslan tarafından takdim edildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka’da sporun her branşını destekliyor, yetenekli gençlerimize başarılı olma imkanı sunuyoruz. Hentbol da en önem verdiğimiz ve başarılı olduğumuz  branşlardan bir tanesi. Gençlerimizin elde ettiği galibiyetler sonunda şampiyonluğa ulaşması göğsümüzü kabarttı. Tüm sporcularımızı ve antrenörlerini tek tek tebrik ediyorum. Sonraki yıllarda da hedefimiz başarı olacaktır” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka sezonu Kırklareli deplasmanında sonlandıryor
Sonraki Haber Karşıyaka'nın en güzel balkon ve bahçeleri 17.kez seçiliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?