ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka’da 7’den 77’ye bahar coşkusu

Karşıyaka’da 7’den 77’ye bahar coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da 7’den 77’ye bahar coşkusu

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, önce Zübeyde Hanım Huzurevi’nde düzenlenen pikniğe, ardından da Zübeyde Hanım İlkokulu’ndaki şenliğe katıldı. Hem büyükleriyle hem de çocuklarla baharın coşkusunu paylaşan Başkan Akpınar, “Geçmişimizden güç alıyor, geleceğe güvenle bakıyoruz” dedi.

Karşıyaka Belediyesi, bahar aylarını taçlandıran renkli etkinliklerini Zübeyde Hanım Huzurevi’ne de taşıdı. Belediye tarafından huzurevinde düzenlenen ‘Bahara Merhaba Pikniği’ için bahçeye sofralar kuruldu, mangal yakıldı. 150 kişinin buluştuğu etkinliğe Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile birlikte Kaymakam Sadettin Yücel ve Müftü İsa Gürler de katıldı. Keyifli sohbetler eşliğinde öğle yemeği yiyen huzurevi sakinleri, Başkan Akpınar ile kucaklaşarak piknik için teşekkür etti. Bol bol hatıra fotoğrafları çektirildi.

Başkan Akpınar’ın aynı gün ikinci durağı ise Zübeyde Hanım İlkokulu oldu. Sınıflar Arası Bahar Şenliği’ne katılan Akpınar, öğrencilerin sevgi seliyle karşılandı. Yüzlerce çocuk, Akpınar’ın etrafında çember oluşturdu. Öğrencilerin yarışlarını izleyen ve oyunlarına katılan Başkan Akpınar, çocukluğuna dönüp eğlenceli anlar yaşadı. Akpınar’a adını taşıyan tişört de hediye edildi.

Önce büyükleriyle ardından da çocuklarla baharın coşkusunu paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Baharın neşesi, mutluluğu üzerinizden eksik olmasın. Barışın ve sevginin egemen olduğu bir süreç yaşayalım. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerini büyüklerimizden aldık, biz de çocuklarımıza bırakacağız. Önümüzde 23 Nisan var. Bayram dolayısıyla bu hafta dünyanın dört bir yanından yüzlerce çocuğumuzu Karşıyakamızda ağırlıyoruz. Herkesi etkinliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.
Huzurevindeki pikniğe katılan Kaymakam Sadettin Yücel de “Her yeni gün ümittir, her yeni bahar da umuttur. Dilerim bu güzel bahar ayları, tüm milletimize ve insanlığa barış ve huzur getirsin. Bir araya gelmemize vesile olan Belediye Başkanımıza ve tüm görevlilere teşekkür ediyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Veliler oynadı, sporcular seyretti…
Sonraki Haber Mavişehir'deki ''yeni tasarım'' parkı Cumartesi açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?