ANA SAYFA > SPOR > Ergüven: Şampiyonluğa ulaşan küçük takımımız bizlere hem gurur hem de umut verdi

Ergüven: Şampiyonluğa ulaşan küçük takımımız bizlere hem gurur hem de umut verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ergüven: Şampiyonluğa ulaşan küçük takımımız bizlere hem gurur hem de umut verdi

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu As Başkanı ve Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven, küçük kız voleybol takımının İzmir Şampiyonluğu sonrası açıklamalarda bulundu.

Ergüven’in açıklamaları şu şekilde: ‘‘13 yıl aradan sonra yeniden İzmir Şampiyonluğu’na ulaşan küçük takımımız bizlere hem gurur hem de umut verdi. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Altyapı sabır işidir. Uzun süreli çalışmalar, istikrar ve çok çalışmayı gerektirir. Tamamlanmasına çok az kalan salonumuzla birlikte çok büyük başarılara imza atacağımızdan eminiz.

Bu akşam saat 20:00’de genç takımımız final maçına çıkıyor. Sezonun ikinci şampiyonluğunu hep birlikte yaşamak için tüm Karşıyakalıları Gaziemir Spor Salonu’na davet ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 4.Yamanlar Lions Yelken Festivali sona erdi
Sonraki Haber Cihat Arslan: Şansımızı sonuna kadar zorlayacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?