ANA SAYFA > SPOR > Trifunovic: Maçın kontrolünü maçın başında aldık...

Trifunovic: Maçın kontrolünü maçın başında aldık...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Trifunovic: Maçın kontrolünü maçın başında aldık...

Tahşncioğ Basketbol Süper Ligi'nde Yeşilgiresun Belediyespor'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da coach Aleksandar Trifunovic mücadeleyi değerlendirdi.

Aleksandar Trifunovic zor bir turnuvadan elenip çıktığımızı ve dolayısıyla bu karşılaşma için kısa süre hazırlık yapabildiklerini ifade ederken sözlerine şöyle devam etti: "Yeşilgiresun Belediyespor maçına hazırlanırken onlara 75 sayı ve üzerini attırmamaya çalıştık. Kazandıkları bütün maçlarda 80 ve 85'in üzerine çıkmışlardı. Maçın kontrolünü biz başından beri aldık, hatta 2 kez maçı kırılma noktasına getirdik ama bir anda tempo düştü. Bu durum Giresun'un işine geldi. İstedikleri şekilde bizi yakaladılar, sonunda biraz daha akıllı oynayan bizdik. Maçı kazandık, bizim için önemliydi. Bence hak ettiğimiz bir galibiyetti."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk ve İtalya Edebiyatları Karşıyaka'da buluşuyor
Sonraki Haber Kaymakam Yücel'in acı günü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?