ANA SAYFA > SPOR > KSK Voleybol Şube Başkanı Ergüven'e ödül

KSK Voleybol Şube Başkanı Ergüven'e ödül

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Voleybol Şube Başkanı Ergüven'e ödül

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen TSYD Ege’de Yılın Spor Ödülleri organizasyonunda ödül kazananlar belirlendi.

Karşıyaka Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven'e İzmir sporuna katkı ödülü verildi. Ödül töreni gelecek ay yapılacak.

TSYD İzmir Yönetim Kurulunca yapılan değerlendirme sonucunda yılın takımları play off finallerini kazanarak İzmir’e büyük coşku ve gurur yaşatan Göztepe ve Altay oldu.

Yılın sporcusu Göztepeli Adis Jahovic,  yılın teknik direktörleri ise Altay ile şampiyonluk kupasını kaldıran Cüneyt Biçer ve voleybolda Efeler Ligi’ne yükselme başarısını gösteren Kula Belediyespor’un antrenörü Mustafa Çayır olarak belirlendi.

Literatüre “The Çolak” ismini yazdıran İzmirli cimnastikçi İbrahim Çolak, 12 kez peş peşe Türkiye satranç şampiyonu olan Betül Cemre Yıldız, yüzmede dünya rekoru kıran özel sporcu İrem Öztekin, TSYD İzmir özel ödüllerine layık bulundu.

Maç saatinde yapılan değişikliği unuttuğu için salona zamanında gelemeyen rakibi  karşısında hükmen galip gelme hakkı varken,  bunu tercih etmeyip rakibini bekleyen Gelişim Koleji Lise Basketbol Takımına fair play ödülü verilmesi kararlaştırıldı.  

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir’den öğrencilere sıcacık destek
Sonraki Haber Can Erdem ve kaleci Erhan serbest kalma hakkı kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?