ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka şirketleşirse hisse paylaşımı nasıl olacak?

Karşıyaka şirketleşirse hisse paylaşımı nasıl olacak?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka şirketleşirse hisse paylaşımı nasıl olacak?

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, şirketleşme planları gerçekleşirse hisse paylaşımlarıyla ilgili kararı genel kurul üyelerinin vereceğini söyledi.

Kulüp tüzüğünde futbolda şirketleşmeye gidildiği takdirde dernek yönetiminin hisselerin en az yüzde 51'ine sahip olacağı maddesinin yer aldığı Karşıyaka Spor Kulübü'nde başkan Altuğ, "Kurulacak şirkette yatırımcının payı yüzde 49'dan fazla olamaz diye kesin bir şey yok. Karşıyaka'nın gerçekleri göz önüne alınarak gelecek teklifler objektif bir şekilde değerlendirilip, genel kurulca karar alınır. Şimdiden payların nasıl olacağıyla ilgili yorum yapmak doğru değil" dedi.

Şirketleşmede ilk amacın futbolun önündeki ağır borç yükünü kaldırmak olduğunu belirten Başkan Altuğ, "Basketbola yıllardır destek veren Yaşar Holding'in potada şirketleşme projesinde de gönüllü olması gönlümüzde yatan olay. Nasıl bir yapı olacağıyla ilgili kararı genel kurul verir. Yıllardır süren gönül bağımız var ve optimum çözümü buluruz. Kulübün diğer borçlarının ne olacağı kongrede konuşulur" diye konuştu.
Altuğ, futbol şubesindeki şirketleşme projesinde şimdiye kadar resmi görüşme yapılan tek firma olan Hollanda kuruluşlu Infinite Group'un resmi teklifini yeni hafta başında vereceğini söyledi. Teklif, şirketleşme komitesinde değerlendirilip genel kurul onayına sunulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da Jones ülkesine gitti
Sonraki Haber Denizkurdu: Yasağın kalkması ve transfer sürecini bizzat yönettim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?