ANA SAYFA > GÜNDEM > Hotar'dan KAR İŞKAD'a tam not

Hotar'dan KAR İŞKAD'a tam not

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hotar'dan KAR İŞKAD'a tam not

AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar KAR İŞKAD’ı ziyaret ederek başarılar diledi.

KARİŞKAD Karşıyakalı İş Kadınları Derneği)’nin çalışmalarını Ankara’dan izlediği belirtilen Milletvekili Hotar’ın Karşıyakalı iş kadınlarının kurduğu derneği ziyaret etmesi, dernek üyeleri tarafından sevinçle karşılandı.

Hotar; Birkaç ay önce kurulmasına rağmen verimli projelere imza atan Karşıyaka İş kadınları Derneğine başarılar diledi. “Sağlık Bakanlığımızın başlattığı projeyle ilgili İzmir’de bir ilke imza atarak, prematüre annelerin kendilerini ev ortamında hissedebilecekleri özel odalar yaptıran Karşıyaka Kadınları Derneğini tebrik ediyorum” dedi.

KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri; AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “sayın vekilim derneğimizin çalışmalarını Ankara dan izliyormuş. Bizleri tanımak ve neler yaptığımızı görmek için geldi. Bizler iş dünyasında ve her alanda kadın varlığının güçlenmesini istiyoruz. Kendisi her zaman bize destek olacağını ve tekrar geleceğini söyledi”

Ziyaret sırasında Başkan Güneri tarafından günün anısına Milletvekili Prof. Dr. Hotara bir plaket ve bir buket çiçek takdim edildi.

Hotar’a ziyareti sırasında AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu da eşlik etti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka filede Alaşehir'i geçti
Sonraki Haber Kaf Kaf, Fethiye'den 1 puan ile dönüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?