ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Foça ile 3-3 berabere kaldı

Karşıyaka, Foça ile 3-3 berabere kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Foça ile 3-3 berabere kaldı

Karşıyaka, TFF. 2. Lig’de Pazar günü oynayacağı Karagümrük deplasmanı için son hazırlığı Foça’da yaptı. İzmir Süper Amatör lig ekiplerinden Foça Belediyespor ile yapılan hazırlık maçı 3 -3 berabere sonuçlandı.

Yeşil Kırmızılar, Bağarası 80.Yıl Sahası'ndaki maçta lig provasının yanısıra takımda her zaman forma şansı bulamayan oyuncuları deneme fırsatı da buldu. İlk yarı Foça’dan Emre Demirbaş ve Zübeyir, KSK’den Batuhan’ın golleriyle 2-1 sona erdi. İkinci yarı da da gole yönelik oynayan takımlar fileleri 3 kez daha sarstı. Foça Belediyespor Sinan Cındık’la skoru 3-1 ‘e taşıdıysa da, güçlü rakibinin Fehim ve Doğukan’la kazandığı gollere engel olamadı. Maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

KSK Teknik Direktörü Halim Okta, son iki haftada iyi oynamalarına rağmen şanssız skorlar aldıklarını ve bu şanssızlığı Karagümrük deplasmanında galip gelerek kırmak istediklerini söyledi. Okta “Maçlarda süre alamayan oyuncularımızıda görmek için böyle hazırlık maçları yapıyoruz. Eğer ihtiyaç olursa kullanabilmemiz için de bu hazırlık maçlarının çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Karagümrük maçı bizim için çok önemli bir maç. Öncelikle kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Ancak dileğimiz kazanmak. İki haftadır kaybediyoruz. Aslında oyun olarak iyi oynadık, ama şansız kaybettik. Nazilli’de 90+5’te gol yedik. Geçen haftada yine bireysel hatalardan iki gol yedik. Oyunun genelinde hakimdik. Umarım bu hafta bu hataları tekrarlamayız. İyi oyunumuzu tekrarlarız ve skorda lehimize olur” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Belediye Meclis Üyeleri'nden Yıldırım'a destek
Sonraki Haber Karşıyaka’da Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?